اول آنکه طراحی پرسش های صدا وسیما از نامزدها ،این گمانه را تقویت میکند که پرسش های مهمتر سانسور و عمدا مطرح نشده است و اگر این روند در مرحله دوم هم تکرار شود، میزان اعتماد مردم به رسانه رسمی سیما، بیش از گذشته مخدوش می شود.
نکته دوم به چگونگی پاسخ نامزدهای این مناظره معطوف میشود که در مرحله اول ، به هیچ وجه رضایت مردم را برآورده نکرده است. افکار عمومی و بویژه فعالان اقتصادی انتظار دارند که نامزدهای کنونی در قامت نخبگانی ظاهر شوند که برنامه دارند ونه سودا گرانی که فقط در صدد جمع آوری و جلب رای بیشتر از توده ها هستند.
نکته مهمی دیگری که در این ماراتن انتخاباتی مورد غفلت وتغافل نامزدهاست ، مقوله پاسخگویی صریح وشفاف است!
قطع نظر از تفاوتی که در طیف بندی فکری وسیاسی نامزدها وجود دارد ، تایید صلاحیت شدگان بیشتر از آنکه به روند مسئولیت پذیری کارنامه خودشان در پیدایش شرایط بد کنونی دقت کنند، به شعار زدگی عوامانه دل بسته اند.
در همین زمینه برخی از نامزدها ، باعلم به شرایط ورشکستگی مالی دولت کنونی، وعده های عجیب و غریبی در مورد افزایش یارانه ها میدهند که با هیچ چرتکه ایی قابل محاسبه نیست!
کارشناسان اقتصادی به عنوان نمایندگان و چشم تیزبین مردم، امید وارند که مرحله دوم مناظره، بهتر از نوبت اول برگزار شود و نقد شفاف و روشنگرانه جای هتک عوامانه را پر کند.
منبع خبر : اقتصادما