اصلاحات پرس
Telegram Instagram Twitter Tags Rss
77606
1400/08/24 13:01

کنایه یک نماینده مجلس خطاب به ابراهیم رئیسی

نماینده شهرضا و دهاقان در مجلس گفت که به آقای رئیس جمهور پیشنهاد می‌کنم هر هفته به سفر استانی نرود، زیرا موجب کم رمقی وزرا خواهد شد.

سمیه محمودی نماینده شهرضا و دهاقان در مجلس شورای اسلامی، با تأکید بر تسریع در تغییر یا ابقای مدیران دولتی گفت: حرکت کند تغییر یا ابقای مدیران یکی از ایرادهای وارد بر دولت سیزدهم است، چراکه بسیاری از پروژه‌ها در مناطق مختلف به دلیل همین موضوع بدون پیشرفت باقی مانده‌اند. اگر قرار است مدیری باقی بماند، باید ابقای او سریع اتفاق بیفتد تا انگیزه کار کردن داشته باشد و پیگیری‌ امور زودتر انجام شود.

وی افزود: به آقای رئیس جمهور پیشنهاد می‌کنم هر هفته به سفر استانی نرود؛ البته دیدارهای مردمی رئیسی قابل تقدیر و تحسین است و سرکشی‌ها باید انجام شود، اما سفرهای فشرده آخر هفته‌ها پس از فعالیت چند روزه در طول پنج روز، موجب کم رمق شدن وزرا خواهد شد و همین در تغییر و تحولات و تأخیر در برنامه‌ریزی‌های زیرمحموعه آنها اثرگذار است.

محمودی اضافه کرد: این سفرها هر دو هفته یا هر یک ماه یکبار قابل انجام و بهتر از سفرهای هر هفته است. در حال حاضر بسیاری از پروژه‌های حوزه انتخابیه‌ام پیشرفتی نداشته و کسی هم پاسخگو نیست، چراکه هنوز تغییر و تحولی رخ  نداده و همه سردرگم هستند. به همین علت باید ابتدا سردرگمی‌ها حل شوند.


منبع خبر : باشگاه خبرنگاران
نظرات

نظر شما

پربازدیدترین‌ها :
    آخرین اخبار :

    درباره ما

    اصلاحات پرس رسانه‌ای است وابسته به جریان اصلاحات به ویژه جوانان اصلاح طلب که در راستای مطالبات اصلاح طلبانه مردم ایران به فعالیت رسانه‌ای مشغول است.

    با ما در تماس باشید

    info[@]eslahaatpress.com

    Telegram Instagram Twitter Tags Rss
    Copyright © 2020 eslahaatpress.com‎, All rights reserved.