مشخص نیست نماینده مجلس هستند یا متهمیاب. هر چند روز یکبار بهانهای پیدا میشود تا به متهم کردن یک فرد یا یک جریان بپردازند. یک روز با کلی های وهوی فرمان به محاکمه روحانی میدهند و زمانی که سکوت و بیمحلی روحانی ناکامشان کرد به سراغ ظریف میروند و در بوق و کرنا میکنند که باید محاکمه شود.
ظریف و روحانی خبرهتر از آن هستند که توجهی به دلواپسان نشان دهند پس در اوج ناامیدی به فکر محاکمه معصومه ابتکار میافتند و برای غلیظ کردن اتهاماتشان به او اینچنین القا میکنند که چرا فرزند ابتکار در آمریکا تحصیل میکند اما حواسشان نیست فرزند برخی سیاسیون همسو با خودشان هم در آمریکا حضور دارند.
در نهایت که ناکامی خودشان راقطعی میبینند به متهمیابی مشغول میشوند به عنوان نمونه اتهامات پاسخ داده شده و بیارزشی را به زنگنه که وزیر نفت بود نسبت میدهند و وقتی او آمادگی خودش را برای پاسخ به اتهامات در صداوسیما اعلام میکند، مانع این حضور میشوند! اما برای کم نیاوردن دیروز عضو هیأت رئیسه مجلس با بیان اینکه خسارات قرارداد کرسنت 6 برابر خسارت بابک زنجانی به کشور است، گفت: «فقدان سرمایهگذاری آقای زنگنه در بهرهبرداری از چاههای نفت و گاز ما را امروز در تولید نفت و گاز با مشکلات جدی مواجه کردهاست.»
وی افزود: عجیب اینجاست که آقای زنگنه به جای اینکه محاکمه شود تقاضای تریبون در تلویزیون را مطرح کردهاست که این کار یک پررویی محض است. حجتالاسلام علیرضا سلیمی افزود: مسئولان دولت دوازدهم زمانی که دولت را تحویل دادند انبارهای کالای استراتژیک تنها 20 درصد ذخیره داشتهاست که البته در دولت آقای رئیسی این انبارها پر شد نکته اینجا است که هر کسی در این باره کوتاهی داشته باید مورد بازخواست قرار گیرد.
روایت یک نماینده از فساد در زندان
اکنون مشخص است که دست دلواپسان مجلس خالی شده و به سراغ سوژههایی میروند و اتهامات اثباتنشدهای را مطرح میکنند که بگویند در بخش نظارتی قوی هستند مانند دیروز که یک نماینده دلواپس مدعی فروش ۵۰۰ میلیون دلار بنزین به زندانی ابربدهکار ۸ هزار میلیارد تومانی شد.
دیروز عضو هیأت رئیسه مجلس اظهار داشت: اگر مسئولان دولت قبل مورد بازخواست و محاکمه قرار نگیرند تا چند روز بعد طلبکار هم خواهند شد کما اینکه امروز هم به جای پاسخگویی بعضاً زبان به انتقاد میگشایند.
ابوالفضل ابوترابی با اشاره به بررسی پرونده مربوط به یک متهم در حوزه پالایش و پخش با اشاره به بررسی پرونده گم شدن 500 میلیون دلار از محل درآمد صادرات بنزین و اطاله دادرسی، گفت: متأسفانه این پرونده دچار حاشیه شده و افزودن ابعاد و متهمان به آن، موجب شده تا این رانت بزرگ دولتی ابعاد واهی بسیاری به خود بگیرد و روند بررسی تخلفات متهم اصلی و همراهی جریانی خاص از بدنه نهادهای نظارتی با وی به حاشیه رانده شود.
وی ادامه داد: متهم اصلی این پرونده (م. ذ) دو سال گذشته و در دولت سابق به اتهام خالیفروشی و سلففروشی ارز (بدون پشتوانه) در سامانه نیما و با انباشتی از بدهیهای هنگفت بالغ بر یک میلیارد درهم (قریب به هشت هزار میلیارد تومان) بدهی به بیش از 600 صراف و واحد تولیدی، پس از دستگیری بدون تعیین تکلیف شدن اتهامات منتسبه و در مدت زمان کوتاهی از زندان آزاد میشود و شرکت ملی پالایش و پخش فرآوردههای نفتی ایران بلافاصله بعد از آزادی نامبرده با او وارد معامله شده و قراردادهای فروش بنزین به صورت ترکمنچای با مبلغی به ارزش قریب به 500 میلیون دلار منعقد میکند.
ابوترابی افزود: سپس متهم پرونده، محمولههای بنزین را دریافت و به فروش رسانده اما اکثر وجوه حاصل از فروش بنزین را به شرکت پالایش و پخش بازنگردانده و در نهایت با شکایت شرکت پالایش و پخش فرآوردههای نفتی با بدهی حدود 450 میلیون دلار راهی زندان شده است. این نماینده مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: ابهام اصلی این پرونده در 2 سوال قابل طرح است؛ اولا اینکه چگونه و چرا متهم این پرونده پس از آنکه با هشت هزار میلیارد تومان دستگیر شده، بدون تعیین تکلیف شدن اتهامات منتسبه و در مدت زمان کوتاهی از زندان آزاد میشود؟ و ثانیا اینکه شرکت پالایش چرا و چگونه تحت نظارت نهادهای نظارتی (امنیتی) با فردی فاقد اهلیت چنین معامله بزرگی را انجام میدهد؟
عضو کمیسیون شوراهای مجلس با تاکید بر لزوم بررسی ویژه نهادهای نظارتی به انعقاد قراردادهای فروش منابع ملی، یادآور شد: فروش منابع ملی کشور از سوی شخص حقیقی قطعا نیازمند تائید صلاحیت آن فرد از طرف نهادهای نظارتی است که در جریان پرونده یاد شده، مشخصا معاونت اقتصادی یک وزارتخانه این مسئولیت را بر عهده داشته است.
وی با تاکید بر ضرورت تسریع در پرداختن به اصل پرونده و یافتن پاسخ صریح 2 سوال مطروحه از سوی دستگاه قضا، تصریح کرد: اطاله تحقیقات موجب مفقود شدن و محو آثار و ادله جرم، مفقود شدن رد ارزهای تلف شده و در نهایت موجب منحرف شدن مسیر تحقیقات خواهد شد.
این نماینده مجلس اظهارداشت: اقامت والدین متهم پرونده در کشور انگلستان، موجب نگرانی بیشتر افکار عمومی نسبت به عدم بازگشت بیت المال به خزانه کشور شده و همین امر ضرورت پرداختن سریعتر به وضعیت متهم اصلی را دوچندان میکند.
بیآبی بهانهای برای هجمه دلواپسان
دلواپسان زمانی که کفگیرشان در حوزه اقتصادی به ته دیگه میخورد به حوزه سیاسی رجوع میکنند؛ مانند دیروز که ابوالفضل ابوترابی نماینده نجفآباد با اشاره به اتفاقات اخیر استان اصفهان، اظهار داشت: در اعتراض به حق کشاورزان و مردم اصفهان چقدر فضا آرام و به صورت مسالمت آمیز پیش رفت و توانستند خواستههای خود را طبق اصل ۲۷ قانون اساسی بدون اخلال در نظم عمومی و حمل اسلحه به خوبی به گوش مسئولان استانی و کشوری برسانند و در نهایت بیانیهای بعد از توافقات لازم قرائت کردند و محل تجمع را ترک کردند.
وی ادامه داد: دشمنان ایران هم برای ناامن کردن فضای داخلی و هم برای ناامن کردن مرزها برنامههای مفصلی دارند که یک قسمتی از این برنامهها استفاده از ظرفیت اراذل و اوباش و تروریستهای مختلف است که آنها دانسته یا ندانسته آب به آسیاب دشمن میریزند. ابوترابی افزود: دشمنان با سوء استفاده از غفلت برخی از غافلان داخلی در حال سوء استفاده از اعتراضات هستند و همچنین از قبل نیز تمهیداتی از جمله انتقال اسلحه به داخل ایران و هماهنگیهای لازم با اراذل و اوباش داخلی برای به آشوب کشیدن ایران انجام دادهاند و همیشه از این اراذل اوباش در داخل کشور استفاده کردهاند.
وی با اشاره به اتفاقات اخیر اصفهان، بیان کرد: دشمن خیلی زودتر از این اتفاقات به دنبال بهآشوب کشیدن ایران از طریق حمله سایبری به جایگاههای سوخت و نفتی بود که موفق نشد. اکنون مردم میتوانند با جدا کردن صف خود از آشوبگران و اغتشاشگران مطالبه خود را از طریق قانونی دنبال کنند و مراقب باشند در سناریوی دشمنان بازی نکنند.
منبع خبر : آرمان ملی