در حالی که تصور می شد با تغییر دولت و تیم مذاکرهکننده هستهای از بار حملات مخالفان به مذاکرهکنندگان پیشین کاسته شود اما برخی رسانههای حامی تیم مذاکره کننده جدید، همزمان با تلاش دوستانشان برای احیای برجام، همچنان از اتهامزنیی به مسببان برجام غافل نیستند.
در آخرین مورد از این دست اقدامات، سایت رجانیوز، رسانه نزدیک به جبهه پایداری و سعید جلیلی، در مطلبی با عنوان «خاطره سازی ظریف برای تبرئه خود از دیکته نویسی در برجام» اتهامات جدیدی را نثار محمدجواد ظریف و تیم مذاکره کننده برجام کرده و مدعی شده متن برجام از آن سوی آب به دست تیم مذاکره کننده ایرانی رسیده است.
در این گزارش تلاش شده با ارائه گزیده های ناقص و هدفمند از کتاب «راز سربه مهر» اثبات شود که محمد جواد ظریف متن برجام را از گروه بین المللی بحران و در واقع به شیوهای کانالیزه شده از طرف آمریکایی دریافت کرده است.
منبع خبر : چندثانیه